VALENTÍN NA HLAVNEJ alebo \"Prešov láska moja\"

11.02.2010 Prešov

Súťaž o najkreatívnejšie vyznanie lásky svojmu rodnému mestu \"Moja najväčšia prešovská láska... \" alebo \"Prešov, mám ťa rád ako... . \" už odteraz!
Aj tento rok oslávime Valentína a to až dvakrát! Na valentínskej akcii na Hlavnej ulici v piatok o 14.00. a v nedeľu v kine Scala o 18.00 hod. V piatok sa o program sa postará valentínsky znejúce rádio KISS, moderátor Venco, superstárista Filip Lenárt a Free Voices
Na námestí sa bude krájať veľká valentínska torta a najmä:
- vyhodnotíme súťaž o najlepšiu snehovú sochu (končí vo štvrtok)
- vyhodnotíme súťaž o najkreatívnejšie vyznanie svojmu milovanému mestu. \"Moja najväčšia prešovská láska je... \" - kto alebo čo, kde a prečo? Do štvrtka do polnoci posielajte skrátene (alebo veršíkom) formou SMS na 0944/345300 alebo obšírnejšie - mailom na hovorca@presov.sk Nezabudnite uviesť aj svoj kontakt!

V nedeľu sa budú v kine Scala premietať romantické filmy a súčasťou bude tiež program plný prekvapení, súťaží, skvelých výhier. Bude sa spievať aj prešovská \"hymna lásky\" - Laska moja de si spolu s Chiki-liki-tu-a, vystúpi aj Katka Knechtová, Maťo Husovský a okrem možnosti vyhrať domáce kino či romantickú večeru pre dvoch sa budete aj skvele baviť s celým osadenstvom rádia Prešov. Vstup do kina Scala je za symbolické 1 €.
Partneri: Rádio KISS, Rádio Prešov, svadobný salón Angelo

Autor: I. Adamová
 

Vyberte región